HET VOERTUIGco. VAN SHANGHAI RONGYAO, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd

Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd
Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : Rongyao
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 20 Million-25 Million
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

         Het Voertuigco. van Shanghai Rongyao, Ltd is een middelgroot en uitvoerig verwerkende bedrijf dat onderzoek en benutting, vervaardiging en marketing van Motorfietsen, Drie Gereden Motorfietsen, Go-kart, ATV, Vuilfietsen, Nutsvrachtwagens, autopedden etc. integreert.

 

         De ervaren technische ingenieurs en vele betrouwbare arbeiders op lange termijn zijn efficiënte waarborg die wij betrouwbare kwaliteit en concurrerende prijs verstrekken. Het bedrijf dringt altijd op de meest preferentiële prijs, de meeste efficiënte exploitatie en de meest nadenkende dienst aan. Zo verdienden wij zeer goede reputatie en werden de leverancier op lange termijn van Amerikaans bedrijf.


         Onze producten zijn uitgevoerd naar de V.S., Europ, en veel andere landen of gebieden in de wereld.

 

         Plaatsend in een hoog uitgangspunt, streven wij en introduceren constant nieuwe technologie na om de structuur van producten aan te passen en te perfectioneren. En ook, versterken wij voortdurend binnen basisbeheer en introduceren debutanten voor het waarborgen van productkwaliteit en het exploiteren van nieuwe markt.

         De „achting vandaag is achterstand“- dat spoort op Rongyao aan om te vernieuwen toekomst. Kijkend aan de toekomst, zullen uw vertrouwen en steun onze grootste motivity zijn. Wij zullen u met de dienst meer van uitstekende kwaliteit voor uw steun en liefde terugkeren.

Contactgegevens
Shanghai Rongyao Vehicle Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Jackycai

Tel.: 0086-13761175834

Direct Stuur uw aanvraag naar ons